Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

DAKISOLATIE

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

U WILT UW DAK LATEN ISOLEREN?

Het extra isoleren van uw dak is één van de meest rendabele maatregel om energie te besparen. Het grootste gedeelte van de warmte verlaat uw huis via het dak. Wanneer uw dak goed is geïsoleerd, dan voorkomt u dit en houdt u de warmte in uw huis. Hierdoor is er minder verwarming nodig en bespaart u dus enorm op de energiekosten. Elk type dak kent een eigen manier om het goed te isoleren. Daarom is het aangeraden om uw dak te laten isoleren door een specialist.

Verliest uw woning onnodig warmte?

Laat u gratis informeren door een van onze specialisten.

We kijken samen met u, hoe u onnodige stookkosten kunt besparen.

OFFERTE AANVRAGEN

WAAROM UW DAK ISOLEREN?

Isolatiemateriaal vormt, naast de waterkerende laag, een belangrijk element van het dakbedekkingspakket. Bijkomend voordeel is het (woon)comfort dat gedurende de zomermaanden aanzienlijk verbetert. De hoge buitentemperaturen zijn veel minder van invloed op het binnenklimaat. Eventuele kosten voor airconditioning worden verlaagd door een goed pakket isolatie. Als u uw dak laat isoleren verliest u minder warmte in de winter waardoor uw stookkosten aanzienlijk zullen dalen.

ISOLATIEMATERIAAL

Optimale isolatie van warmte wordt verkregen door met zo min mogelijk materiaal zoveel mogelijk stilstaande lucht te creëren. Kooltherm K1 is een kunststofschuim waarbij deze theoretische opgave praktisch tot een zeer goed resultaat heeft geleid.

De Kooltherm K1 platdakplaat wordt toegepast op betonnen, stalen of houten daken onder enkel- en meerlaagse bitumineuze dakbedekking en enkellaagse kunststof dakbedekkingen welke mechanisch bevestigd zijn.
Taurox

Een zeer brandveilige isolatielaag wordt aangebracht met steenwol. De meest opvallende eigenschappen van steenwol, naast de brandveiligheid, zijn de ongevoeligheid voor temperatuurbelasting, de damp-open structuur waardoor blaasvorming nagenoeg onmogelijk is en de grote afpelweerstand en drukvastheid.

ROCKWOOL DAKPLATEN

Taurox Duo -

Drukvaste onbrandbare dakisolatieplaat van steenwol met verbeterde beloopbaarheidspresentatie. Geïntegreerde harde toplaag door gepatenteerde Dual Density Technology. Verkrijgbaar zowel onbekleed als éénzijdig geïmpregneerd met bitumen en éénzijdig bitumen geïmpregneerd met een afwerking van een polypropyleen wegbrandfolie.

Taurox Rhinox +
Taurox D +
Taurox Delta +

LAAT U ADVISEREN DOOR EEN SPECIALIST

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met het isoleren van uw dak? Neem dan direct contact op voor een gratis dakinspectie. U weet dan direct de staat van uw dak en wat u kunt besparen zonder dat u ergens aan vast zit. Indien gewenst kunnen wij ook een inspectie uitvoeren op uw volledige dak.

OFFERTE AANVRAGEN

  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring