Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

DAKKAPELRENOVATIE

  • Home
  • DAKKAPELRENOVATIE

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

DAKKAPEL LATEN RENOVEREN

Na verloop van tijd kan bij dakkapel mankementen gaan vertonen, net zoals bij andere delen van het huis. In de meeste gevallen geeft de leverancier 10 tot 15 jaar garantie op een dakkapel. Na deze periode is het aan te raden een dakkapel periodiek te laten controleren op schade of andere mankementen. Het kan namelijk even duren voordat schade in- of op uw dakkapel zijn sporen nalaat, als het zover is is de dakkapel meestal al helemaal aan vervanging toe door de schade.

Om dit te voorkomen bieden de experts van NRR daken helemaal gratis een volledige dakinspectie aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Wij controleren dan uw hele dak op de plekken waar wij de meeste problemen zien ontstaan, en leggen vervolgens alles vast in een rapport. Op basis van dit rapport kunt u een goede keuze maken wat betreft uw dak.

Hoe is de staat van uw dakkapel?

Laat uw dakkapel door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

De voordelen van een dakkapelrenovatie

Als uw dakkapel schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld lekkage, kunt u twee dingen doen, namelijk een nieuwe dakkapel laten installeren, of de oude renoveren tot zijn oorspronkelijke staat. Hieronder enkele voordelen van een dakkapel-renovatie:

  • Het is goedkoper dan vervangen
  • Uw dakkapel is weer als nieuw
  • Voorlopig onderhoudsvrij

Als uw dakkapel lichte schade heeft opgelopen, is het altijd beter om te kiezen voor een renovatie, dit kan tot wel 50% besparen op de kosten! Bovendien is de kwaliteit van bouwmaterialen enorm toegenomen in de afgelopen jaren, uw dakkapel blijft dus de komende tijd onderhoudsvrij. Ook geeft NRR Daken 5 jaar garantie op de renovatie van uw dakkapel!

  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring