Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Direct Contact 085 130 19 41

DAKLEKKAGE VERHELPEN

Daklekkage pannendak

Neem bij daklekkage direct contact met ons op voor een kosteloze analyse t.w.v. € 79,-.

Een daklekkage kan bij elke woning voorkomen. De schade die een lekkage kan veroorzaken is vaak groter dan het lekkage zelf en daarom is het belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn. Indien u verzekerd bent, zal de verzekering ten alle tijden aan rade de schade zo snel mogelijk te beperken. Een noodreparatie biedt dus vaak uitkomst om vervolgens een definitieve oplossing te zoeken indien de situatie hierom vraagt.

IK HEB EEN DAKLEKKAGE

Spoedhulp nodig? Bel direct onze gratis spoedservice

Voorkom onnodige kosten en laat onze specialisten het voor u oplossen.

Bij dringende hulp belt u onze spoedlijn op 085 130 19 41 of kunt u ons bereiken via WhatsApp op 06 40 37 87 37. We zijn dan snel ter plaatse om de daklekkage te verhelpen. Als het niet mogelijk is om het dak direct te repareren, plaatsen we een noodreparatie om de lekkage te stoppen.

IK HEB SPOEDHULP NODIG

STAPPENPLAN BIJ STORMSCHADE

MELD LEKKAGE OF BEL SPOEDSERVICE

Bel gratis onze spoedlijn op 085 130 19 41 of WhatsApp ons op 06 40 37 87 37. NRR Daken heeft meerdere vestigingen in de regio. Er is dus vrijwel altijd iemand in de buurt. We zijn 24/7 bereikbaar en mocht de situatie daar om vragen zijn we binnen no time bij u.

BEPERK DE SCHADE ZO VEEL MOGELIJK

In veel gevallen is er alleen sprake van wat kapotte dakpannen of opgewaaid lood, echter kan de schade veel groter zijn. Is de schade direct te verhelpen dan raden we dit uiteraard altijd aan. Bij grotere schade kan gekozen worden voor een noodreparatie waarna een definitieve oplossing met u besproken wordt.

BESLIS ZELF WAT UW OPLOSSING IS

Na afloop van onze analyse, waarin we u met beeldmateriaal kunnen laten zien wat er aan de hand is, kunt u goed geïnformeerd een keuze maken. Uiteraard zullen we u helpen met het maken maken van een verslag welke u doorstuurt naar uw verzekering. De meest voorkomende daklekkages worden volledig vergoed.

VERKLEIN DE KANS OP STORMSCHADE

  1. Sluit de ramen en deuren van uw woning en/of schuur.
  2. Berg losliggende spullen op en zorg dat rolluiken, zonneschermen en parasols gesloten zijn.
  3. Maak een rondje rond je huis om te controleren of zaken als schuttingen, dakpannen en versieringen aan muren vastzitten.
  4. Zorg dat je dakgoten en regenpijpen schoon zijn.
  5. Snoei bomen in je tuin regelmatig en verwijder loshangende takken.
STORMSCHADE MELDEN
Daklekkage dakpannen kapot

VERZEKERINGSWERK BIJ STORMSCHADE

Heeft u schade aan uw schoorsteen of dak door extreme weersomstandigheden zoals storm, dan lost NRR Daken dit in samenwerking met uw verzekering op. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken en kunt snel weer met een gerust gevoel genieten van een lekvrij en veilig dak. Uw verzekeraar zal ten alle tijden aan raden om het lek snel te dichten om eventuele gevolg- en vervolgschade te voorkomen. Zodra een van onze specialisten ter plaatse is zal er stap voor stap worden uitgelegd wat u het best kunt doen.

DIRECT CONTACT

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

Hoe is de staat van uw dak?

Laat uw dak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal € 79,- , maar is nu helemaal gratis!

AANMELDEN DAKINSPECTIE
4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring