Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Dakreiniging

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

DAKREINIGING OF -COATING

Misschien zijn uw dakpannen niet aan vervanging toe, aangezien dakpannen zeer lang mee kunnen gaan, maar het is wel een goed idee om uw dakpannen eens in de zoveel tijd te laten reinigen, coaten, of natuurlijk allebei. NRR Daken biedt de oplossing!

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen- en coaten van uw dakpannen, wij zijn dus een uitstekende keuze voor deze klus! Bovendien bieden wij onze service aan voor een uitstekende prijs en geven wij 5 jaar garantie! Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

OFFERTE AANVRAGEN

Uw dak laten renoveren of reinigen?

Laat onze specialisten uw dak controleren voor de juiste oplossing.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

WAAROM DAKREINIGEN?

Dakpannen kunnen heel erg lang meegaan, tot wel 50 jaar! Maar dan is het wel een goed idee om de dakpannen periodiek te laten onderhouden door de expert. Er kunnen in de dakpannen barsten, scheuren ontstaan na verloop van tijd, mede door verschillende weersomstandigheden, een ander gevaar is het ontstaan van mos en algen op uw dakpannen. Als dit het geval is bij uw dakpannen kunnen deze in de winter hun toplaag kwijtraken bij temperaturen onder 0, vervolgens is de kans groot dat er daklekkage ontstaat.

Onze dakdekkers gebruiken de hoogste kwaliteit coating zodat u het hele jaar door beschermd bent tegen alle weersomstandigheden. Bovendien ziet uw dak er weer als nieuw uit, dus het is een uitstekende investering in uw huis. Schakel dus een expert in met meer dan 25 jaar ervaring

  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring