Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Lood- en Zinkwerk

  • Home
  • Lood- en Zinkwerk

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

LOOD OF ZINK VERVANGEN

Lood & zink komt nog op vrijwel elk dak voor, zoals bijvoorbeeld kappen en goten. Ook kan het beschadigen door regen, wind, of andere oorzaken, wat vervolgens lekkage tot gevolg heeft. Lood en zink kunnen tot ongeveer 25 jaar meegaan, als het ouder is dan 25 jaar is het aan te raden dit periodiek te laten controleren. 

NRR heeft vele jaren ervaring met lood en zink, wat ook nodig is voor de verwerking ervan. Het is van uiterst belang dat het door vakmensen wordt aangelegd, vertrouw daarom niemand minder dan de expert, NRR Daken geeft bovendien 10 jaar garantie op lood en zinkwerk!

Weet u niet zeker wat de staat van het lood of zink op uw dak is? Dan kunnen wij een inspectie van het huis uitvoeren, wij geven u dan een uitgebreid rapport over uw huis, zodat u de juiste keuze kunt maken.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe is de staat van uw lood- en zinkwerk?

Laat uw dak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

LOODWERK

Lood wordt al heel erg lang gebruikt in de bouw, vandaag de dag voornamelijk om de vochtwerende werking in dak en muurconstructies. Lood kan heel erg lang meegaan en is heel erg betrouwbaar, het is daarom ook een veelvoorkomend materiaal in de bouw.

ZINKWERK

Zink is uiterst duurzaam, zink wordt in combinatie met koper gebruikt voor daken, dakgoten, ornamenten, regenwaterafvoeren, afdekkappen, enzovoort. Een andere eigenschap van zink is dat het heel erg betrouwbaar is en lang meegaat. De hoofdreden voor het gebruik van zink blijft toch wel dat het bijna geen onderhoudskosten met zich meebrengt.

  • Service Slider
  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring