Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

NOKRENOVATIE

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

NOKKEN RENOVEREN

Kapotte of losliggende nokpannen lijden jaarlijks tot vele lekkages. Doordat de nok een kwetsbaar punt is op uw dak en met veel verschillende weersomstandigheden en temperaturen te maken krijgt, zorgt de ‘werking’ van uw dak ervoor dat scheuren ontstaan in de nokpan of nokvorst. Afhankelijk van de staat van uw nok zijn deze scheuren redelijk eenvoudig te repareren.

Nokvorsten zijn een essentieel onderdeel van uw dak, ze zorgen er namelijk onder andere voor dat de dakpannen niet gaan schuiven. Bij veel gevallen van lekkage, komt het omdat de nokvorst los ligt of is gaan schuiven. Het is dus erg belangrijk om uw nokvorst eens in de zoveel tijd te laten nakijken door een expert.

DAKINSPECTIE AANVRAGEN

LAAT UW NOK TIJDIG ONDERHOUDEN EN VOORKOM ONVEILIGE SITUATIES

Als u het idee heeft dat er iets mis is met uw nokvorsten, is het noodzakelijk dat er tijdig iemand naar komt kijken. Om deze reden bieden wij een dakinspectie aan. onze vakmensen komen dan langs, en controleren door middel van moderne apparatuur niet alleen uw dakpannen maar uw hele dak! Wij maken geheel vrijblijvend een rapport op over de staat van uw dak, daarna is het helemaal aan u om te beslissen wat er moet gebeuren aan het dak, u zit dus nergens aan vast bij ons.

WAT HOUDT EEN NOKVORSTRENOVATIE IN?

De nok van uw dak is een zeer kwetsbaar punt omdat dit punt het hele dak bij elkaar houdt. Ook krijgt het het zwaarst te verduren bij bijvoorbeeld een storm. Bij een nokvorst renovatie van NRR Daken controleren wij alle nokvorsten, vervangen of repareren wij de nokvorsten waar nodig is, en zorgen wij dat alle nokpannen de komende tijd er weer tegenaan kunnen! Daar bovenop bieden wij 10 jaar garantie en doen wij dit ook nog eens tegen een uitstekende prijs!

OFFERTE AANVRAGEN

  • Service Slider
  • Service Slider

NOKVORSTRENOVATIE -

Een losse nokvorst kan voor groot gevaar zorgen. De pannen op uw dak kunnen gaan verschuiven, wat gevaarlijke situaties op kan leveren. Maar een losse nokvorst kan ook slijtage en/of lekkages op het dak veroorzaken. Mede om deze redenen is het van groot belang dat uw nokvorsten goed vast zitten en intact zijn.

MAAR WAT IS EEN NOKVORST EIGENLIJK? +

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

Hoe is de staat van uw dak?

Laat uw dak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

AANMELDEN DAKINSPECTIE

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring