Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

PANNENDAK VERVANGEN

  • Home
  • PANNENDAK VERVANGEN

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

PANNENDAKEN

Dakpannen zijn de meest voorkomende dakbedekking van Nederland, ze komen voor op hellende daken en ze zijn zeer goed bestand tegen ons onstuimige weer. Bovendien zijn dakpannen heel erg duurzaam. Niet gek dus dat de meeste Nederlanders kiezen voor een pannendak om hun droog te houden.

Andere voordelen van pannendaken zijn:

  • Brandveilig
  • Goed- en goedkoop te onderhouden
  • Snel te plaatsen.

Bent u van plan uw pannendak te vernieuwen? Vraag dan direct een gratis offerte aan, we rekenen geen voorrijdkosten.

OFFERTE AANVRAGEN

ONZE DAKDEKKERS STAAN VOOR U KLAAR

Het is van groot belang het leggen van een pannendak over te laten aan de expert. De dakpannen moeten goed gelegd worden omdat ze waterdicht en winddicht moeten zijn. In het geval dat dit niet zo is kan er gemakkelijk lekkage ontstaan, of kan er bij een rukwind een dakpan losschieten met alle gevolgen van dien.

Als de dakpannen niet goed gelegd zijn kan het een lange tijd duren voordat er symptomen te zien zijn, op het moment dat het water zijn weg gevonden heeft tot uw plafond en/of binnenmuur is het al te laat, en zou het houtwerk en dakbeschot vervangen moeten worden.

NRR Daken heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van dakpannen, wij zijn dus een zeer vertrouwde keuze voor uw pannendak, wij leggen uw dakpannen met expertise voor een zeer goede prijs ook verlenen wij bij NRR Daken uitstekende service en garantie.

Hoe is de staat van uw dak?

Laat uw dak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

AANMELDEN DAKINSPECTIE

DE JUISTE DAKPANNEN VOOR HET JUISTE DAK.

Dakpannen geven een huis karakter. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen waardoor elke dakpan een eigen uitstraling heeft. Deze uitstraling heeft effect op de uitstraling van de rest van je huis. Het is dus belangrijk dat je de juiste dakpan kiest. NRR Daken heeft een uitgebreid assortiment van dakpannen waardoor er altijd wel een dakpan te bestellen is die het beste bij je huis past.

NRR Daken denkt graag met je mee. Wist je bijvoorbeeld dat bij het vervangen van een pannendak vaak het zinkwerk of de dakgoten ook vervangen moeten worden? In veel voorkomende gevallen zal het houtwerk ook onder handen genomen moeten worden. Wij vertellen je van te voren wat de aandachtspunten zijn zodat wij eventuele verassingen tot een absoluut minimum beperken

  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider

VERSCHILLENDE SOORTEN DAKPANNEN VOOR VERSCHILLENDE DAKEN.

Dakpannen zijn er dus in allerlei soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonnen dakpannen en oud Hollandse dakpannen. Elke dakpan heeft zijn eigen levensduur en daarmee ook zijn eigen prijs. De eigenschappen verschillen per dakpan. Er zijn bijvoorbeeld holle dakpannen of platte dakpannen met een speciaal waterafvoerend gedeelte waardoor de hemelwaterafvoer gestructureerd plaatsvindt.

Bij de keuze van een soort dakpan moet wel rekening worden gehouden met de helling van het dak. Niet elke dakpan is namelijk geschikt voor elk dak. Dit is, samen met de uitstraling van de dakpannen, het belangrijkste waar je rekening mee moet houden wanneer je dakpannen kiest. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt raden wij je aan om een vrijblijvend en informatief gesprek met de ervaren dakdekkers van NRR Daken te voeren. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om de juiste dakpan te kiezen!

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring