Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Platte Daken

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

PLATTE DAKEN

Bent u op zoek naar een nieuw dak? Of is uw platte dak aan renovatie toe? Dan bent u bij NRR Daken aan het juiste adres!

Let op! Een plat dak kan heel erg duurzaam zijn, maar het is wel belangrijk dat het tenminste een keer per jaar door een professionele vakman wordt gecontroleerd. Gelukkig hoeft dit helemaal geen dure grap te worden, NRR Daken biedt namelijk voor nieuwe en bestaande klanten helemaal gratis deze dakinspectie aan ter waarde van €79,-.

AANMELDEN DAKINSPECTIE

BITUMEN DAKBEDEKKING

Wat is een bitumen dak?

Een bitumen dak is een dak wat belegd is met bitumen. Zo een dakbedekking wordt vrijwel alleen op platte daken toegepast, soms ook nog op daken met een lichte helling. Bitumen is een product wat wordt gemaakt door de destillatie van ruwe olie. Het is een product wat perfect is voor dakbedekking omdat het makkelijk te bewerken is, duurzaam en waterdicht. Bitumen staat ook wel bekend onder de naam roofing en wordt door de zwarte kleur en structuur van het materiaal vaak aangezien voor teer. Dit is het echter niet, bitumen is een compleet ander product en heeft andere eigenschappen dan teer. Bovendien is het gebruik van teer niet meer toegestaan in Nederland. Traditionele bitumen heeft echter ook een paar negatieve eigenschappen zoals de soepelheid en elasticiteit. Ook kan het slecht tegen een langdurige blootstelling aan lucht en UV straling. Om deze redenen is gemodificeerd bitumen ontwikkeld, ook wel bekend als SBS en APP gemodificeerd bitumen.

OFFERTE AANVRAGEN

VOORDELEN VAN EEN PLATDAK

Over platte daken horen wij nog wel eens wat vooroordelen die niet helemaal meer waar zijn, zo horen wij regelmatig dat het slecht te isoleren is en sneller lekkage zou krijgen dan een pannendak. Inmiddels zijn platte daken flink verbeterd en is het isoleren hiervan zeker niet meer zo lastig als het ooit was.

Daklekkage bij platte daken is een kwestie van voorkomen en goed onderhoud, NRR daken biedt deze controle geheel gratis aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over daklekkage op uw platte dak.

Ook is een plat dak in de onderhoud relatief goedkoop, wat weer goed is voor uw portemonnee.

De voordelen:

  • Duurzaam
  • Goedkoop aan te leggen
  • Goed te isoleren
  • Goed te combineren met zonnepanelen
  • Het regenwater van het platte dak is makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld uw tuin

Zoals u ziet is een platdak een perfecte investering voor uw woning, ook met oog voor de toekomst van uw huis.

NEEM CONTACT OP

Hoe is de staat van uw platte dak?

Laat uw platdak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

AANMELDEN DAKINSPECTIE

WAAROM EEN PLAT DAK VAN NRR DAKEN

Het goed aanleggen en onderhouden van uw dak is van essentieel belang voor de kwaliteit en levensduur van uw huis. Het aanleggen van een EPDM of Bitumen dak is een klus die u het beste over kunt laten aan de vakmensen, de risico’s van het plaatsen zijn namelijk groot en kunnen meer dan alleen uw dak beschadigen als het fout aangelegd wordt. Denk hierbij aan vele soorten lekkage, veroorzaakt door onder andere:

  • Het niet correct aansluiten van het dak op de regenwaterafvoer.
  • Het niet correct aansluiten van het dak op de muren
  • Optrekkend water
  • Stuiknaden en daktrimmen

Daklekkage bij een geïsoleerd dak kan veel problemen veroorzaken die meestal te laat worden opgemerkt omdat het water tijd nodig heeft om het dak of de muren te bereiken. De vervolgschade kan zeer hoog in de kosten oplopen, doordat de daklekkage het houtwerk en isolatiemateriaal aantast. In het ergste geval kan het dak instorten.

Laat het dus over aan de experts, NRR Daken heeft al 25 ervaring op het dak, en wij bieden uitstekende garantie op ons werk!

  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring