Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Schoorsteenrenovatie

  • Home
  • Schoorsteenrenovatie

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

SCHOORSTEENONDERHOUD

Een schoorsteen kan door allerlei oorzaken aan renovatie toe zijn. Soms komt dit doordat de schoorsteen simpelweg oud is of dat er een schade is ontstaan. Daarnaast kan er mos groeien in het rookkanaal. Dit kan er toe leiden dat voegwerk poreus word. Wanneer u namelijk een open haard gaat gebruiken en uw schoorsteen is niet in orde, kan er koolmonoxide vrijkomen. Hierdoor riskeert u de mogelijkheid dat u hierdoor wordt vergiftigd. Dit kan gebeuren zonder dat u het zelf door heeft. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Onze dakdekkers komen daarom graag bij u langs om het rookkanaal te controleren en eventueel renovatie- of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zodat uw schoorsteen weer veilig en in orde is.

LAAT UW SCHOORSTEEN TIJDIG RENOVEREN EN VOORKOM ONVEILIGE SITUATIES

Heeft u geen last daklekkage maar is uw schoorsteen aan renovatie toe? Ook dan bent u bij NRR Daken aan het juiste adres. We zijn de specialist op het gebied van schoorsteen renovaties en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er bij ons zijn? Lees dan verder op deze pagina.

Hoe is de staat van uw dak?

Laat uw dak door ons controleren en voorkom onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

VRAAG EEN SCHOORSTEENINSPECTIE AAN

Wilt u weten wat de staat van uw schoorsteen is en er direct achter komen waar deze eventueel gerenoveerd moet worden Dan kunt u bij ons ook een schoorsteeninspectie aanvragen. Wij komen dan bij u langs om kosteloos uw schoorsteen te inspecteren. Indien gewenst kunnen wij ook een inspectie uitvoeren op uw volledige dak.

  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring