Aanmelden Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79

Aanmelden Gratis Dakinspectie

Daklekkage Melden

Vogeloverlast

Direct Contact 085 130 19 41

Video Popup

VOGELOVERLAST ONDER UW DAK

Een veel voorkomend probleem bij onze klanten is vogeloverlast. Vogels kunnen zich namelijk gaan nestelen onder uw dakpannen en goten, dit kan zorgen voor enorme schade op uw dak, en dit kan na verloop van tijd eigenlijk alleen maar erger worden! Kom daarom meteen in actie zodra u weet dat vogels zich hebben genesteld onder uw dakpannen en/of dakgoten.

Weet u nou niet zeker of vogels schade veroorzaken aan uw dak? Dan kunt u het beste een gratis dakinspectie aanvragen, onze vakmensen komen dan langs, en controleren door middel van moderne apparatuur niet alleen uw dakbeschot maar uw hele dak! Wij maken geheel vrijblijvend een rapport op over de staat van uw dak, daarna is het helemaal aan u om te beslissen wat er moet gebeuren aan het dak, u zit dus nergens aan vast bij ons.

DIRECT CONTACT

Zitten er vogels onder uw dak?

Laat onze dakspecialisten uw dak controleren op vogels!

Een dakinspectie kost bij ons normaal €79,- , maar is nu helemaal gratis!

AANMELDEN DAKINSPECTIE

WAT VOOR SCHADE VEROORZAKEN VOGELS?

Vogels kunnen allerlei problemen veroorzaken als het probleem niet tijdig wordt opgelost, hieronder een klein overzicht van de verschillende soorten schade, veroorzaakt door vogels die wij aantreffen bij klanten.

  • Kapotte isolatie
  • Lekkage
  • Schimmel
  • Hygiëne (nesten zijn broedplaatsen voor ongedierte)

Deze problemen kunnen zeer in de kosten lopen als ze niet tijdig worden aangepakt. Neem daarom dus zo snel mogelijk contact met ons op als u denkt dat vogels zich nestelen onder uw dak.

OFFERTE AANVRAGEN

  • Service Slider

DE VOGELS ZIJN WEG ONDER UW DAK, EN NU?

Bij NRR Daken zeggen we altijd: voorkomen is beter dan genezen. Ook in dit geval zorgen wij ervoor dat het probleem niet terug zou kunnen keren. Wij installeren namelijk vogelwerende profielen, die ervoor zorgen dat de vogels zich nooit meer kunnen nestelen in het dak. Ook behandelen wij de schade die veroorzaakt is door vogels, zoals aangetast isolatiemateriaal, en houtwerk.

WAAROM KIEST U NRR DAKEN?

Gecertificeerde Vakmensen

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het dak en hebben altijd een passende oplossing.

24/7 Service

Lekkage? Geen paniek! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed en vinden altijd een passende oplossing.

Gratis Dakinspectie t.w.v. € 79,-

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en laat uw dak door ons inspecteren.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Onze ervaren dakdekkers lossen het voor uw op!

A-KWALITEIT MATERIALEN

We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag? Stel uw vraag op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand beschikbaar.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en stellen het op prijs als u een referentie van ons achterlaat op de welbekende kanalen.

ONZE DAKDEKKERS LOSSEN HET VOOR U OP

NRR Daken is specialist in de meest voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Ons team bestaat alleen maar uit ervaren specialisten welke bekend zijn met de meest moderne technieken in de branche. Al onze werkbussen zijn uitgerust met het beste materiaal zodat wij precies kunnen zien waar bijvoorbeeld een lekkage of mankement vandaan komt. We werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen wat de kwaliteit van onze diensten ten goeden komt.

Op al onze werkzaamheden zit 5-10 jaar garantie en doordat we regionaal werken zijn we ten alle tijden binnen no time bij u. We zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf en nodigen u graag uit om een keer contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten maar mocht u toch nog advies of tips hebben dan horen we die graag.

4 Vestigingen
24 uur per dag bereikbaar
7 Dagen per week
25 Jaar ervaring